Skip to content

Pogoji poslovanja

Stojan Korošec

Ulica Gregorja Žiberne 4

6215 Divača

TRR: SI56 1010 0000 2586597 odprt pri Banki Koper

tel: 031/605-268

e-mail: info@sivcek.si

Cene navedene ob artiklih veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti, artikli pa so na voljo do odprodaje zalog. Cena, ki je navedena ob posameznem artiklu, je v času potrditve nakupa končna prodajna cena artikla in se po potrditvi naročila ne more spremeniti. V ceno izdelka strošek dostave ni vključen. Vse cene so navedene v denarni valuti evro (€). Ponudba artiklov v trgovini se redno dopolnjuje in spreminja. Cene ponudnik oblikuje sam in veljajo za nakup preko spleta v primeru 100% plačila z gotovino ob prevzemu pošiljke ali ob osebnem prevzemu blaga.

DDV ni obračunan v skladu s 1. odstavkom 94. člena ZDDV-1 (nisem zavezanec za DDV).

PLAČILO OB OSEBNEM PREVZEMU

Naročeno blago je mogoče prevzeti osebno v skladišču spletne trgovine na kraju sedeža proizvajalčevega podjetja. Kupnino se v gotovini v celoti poravna ob prevzemu. Kupec se s ponudnikom dogovori o dnevu in uri prevzema preko e-pošte ali telefona. Prevzem blaga v skladišču trgovine je brezplačen in se poštni stroški ne zaračunajo.

DOSTAVA BLAGA IN PLAČILO PO POVZETJU

Cena dostave se obračuna po veljavnem ceniku dostavne službe GLS. Pri naročilu nad 40 evrov je dostava brezplačna.

Dostavna služba GLS vas bo o predvidenem času dostave obvestila preko telefonske številke, ki ste jo navedli ob naročilu.

V primeru plačila s kartico (Visa, Mastercard, BA, Maestro, Karanta) vam bo GLS dodatno zaračunal stroške provizije banke, v višini 1,43% od zneska celotne kupnine.

VRAČILO BLAGA

Potrošnik ima pravico, da v 15 dneh po prejetju blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Nato mora to blago nepoškodovano in v nespremenjeni količini odposlati podjetju v 15 dneh po sporočilu. Stroške vračila krije potrošnik.

Sklenjena pogodba o nakupu je shranjena pri podjetju v elektronski in pisni obliki, dostop do nje pa je možen po predhodni zahtevi. Pogodba je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu Naročilo potrjeno).

Zavezujemo se k trajnemu varovanju osebnih podatkov. Ti bodo uporabljeni zgolj v namene pošiljanja informativnega gradiva, ponudb, računov in za ostalo potrebno komunikacijo. Podatki uporabnikov našega spletnega mesta v nobenem primeru ne bodo predani tretji osebi.